Teamwork makes the dream work

Hip Happenings werkt graag samen met de leukste bedrijven uit de regio! Wij zijn ontzettend blij met de steun van onze sponsoren en adverteerders voor het Family Festival. Hierbij stellen wij ze graag aan jullie voor.

Stichting Kinderopvang Hoorn en Koggenland

 

Onze hoofdsponsor SKH draagt zeer actief bij aan het Family Festival. Zij zullen namelijk de activiteiten opzetten en begeleiden voor de kleinste kinderen van 0-4 jaar. In het magazine kan je lezen hoe een dag bij SKH eruit ziet.

 

Opel Dealer Van der Linden van Sprankhuizen

 

De beste familie auto's zijn te verkrijgen bij Van der Linden van Sprankhuizen! Zij denken met jou en jouw gezin mee en vinden de geschikte auto. Tijdens het festival kan je een van de Opels bekijken en meedoen met een leuke winactie!

 

Sento Modo Sports

 

 

Gezond en fitter worden kan bij Sento Modo Sports in Hem. De enthousiaste trainer biedt verschillende soorten trainingen aan, waaronder kickboksen, fitness, jeugdkickboksen, circuittraining en jumping fitness. Tijdens het festival kan de jeugd alvast kennis komen maken met het sporten.


 

 

Yvette Vlaar fotografie

 

De "normale" momenten van nu vastleggen voor later, omdat ze dan toch heel bijzonder zijn geworden. De daily moments worden door Yvette op de foto genomen als journalistieke fotograaf en zijn een leuk aandenken voor later. 

 

Houthandel Spijker Alkmaar

 

Het beste hout voor houten vloeren, wandpanelen of het beste gerecyclede hout voor je DIY project. Houthandel Spijker levert op maat en geeft vakkundig advies.

 Het Boudoir van Lijfstyle

 

Je bruidsjurk kopen is heel speciaal. Annet zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt en dat je met de jurk naar het altaar loopt die het beste bij jouw lijf en persoonlijkheid past. Maak nu een pasafspraak en beleef haar gastvrijheid.

 

 

 

 

 

Compleet duurzaam

 

 

Bij Compleet Duurzaam kunt u terecht voor bijna alle stappen om energie neutraal te worden . Zij adviseren en realiseren innovatieve technieken voor energiebeheer, -besparing en eigen energie-opwek.